SERVIS

Proces: ja ću primiti Vaš nalog putem elektronske pošte ili telefona (u tekstovnom ili grafičkom formatu), javiti cenu i sigurno obaviti posao na vreme. Ja ću s radošću odgovoriti na sva pitanja vezana za moje usluge.

Kvalitet: visoko ekonomsko obrazovanje, poznavanje specifike Rusije i Srbije, kao i odgovornost, posvećenost i preciznost omogućavaju mi da radim za Vas vrhunske prevode.

Poverljivost: sadržaj tekstova i pregovora u svakom slučaju NEĆE biti objavljen. Glavni cilj moga rada je da zaslužim i sačuvam Vaše poverenje.

Ekonomija: prevodi se rade po povoljnim cenama koje se formiraju individualno. Redovnim klijentima se daju popusti.

Koristim hardver i softver: neograničeni pristup Internetu visoke brzine, štampač, lični računar, laptop, Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), Adobe Acrobat, ABBYY FineReader, SmartCAT, Trados, Memsource, MemoQ itd.

Obrazovanje: Ekonomski fakultet Južnog federalnog univerziteta (Rostov na Donu, Rusija). Studijski program: „menadžment organizacije“. Zvanje: „menadžer“.

Hobi: putovanja, muzika, sport, kućni ljubimci.

PREDUZETNIK

Imam status Preduzetnika u Ruskoj Federaciji. Članom 23. Građanskog zakonika Ruske Federacije utvrđeno je da svaki građanin ima pravo da se bavi preduzetničkom delatnošću bez osnivanja pravnog lica s državnom registracijom preduzetnika.

U nastavku su navedeni detalji za plaćanje i dokumentacija koja potvrđuje registraciju preduzetnika. Možete dobiti datoteke s potpunim informacijama i bez vodenih žigova na zahtev. NE pružam skenirane kopije lične karte, podatke iz pasoša itd.

List zapisa JDRP

List zapisa JDRP

Obaveštenje o registraciji kod poreskog organa

Obaveštenje o registraciji kod poreskog organa

 

Državni Ermitaž. Sankt Peterburg, Rusija.

ermitaz